+381621069002 odm.studios@gmail.com

Interesantno je da su dve osobe prezimena Lee učinile internet onim što jeste danas. Tim Berners Lee je čovek zaslužan za WWW (World Wide Web), ili ono što mi nazivamo internet. Druga značajna osoba sa tim prezimenom je doprinela da internet preko noći (bukvalno) postane nešto što svi moramo da imamo. Pamela Lee Anderson, prsata čuvarka plaže, svoj doprinos afirmaciji interneta dala je kulturno-umetničkim filmskim ostvarenjem ukradenim iz kućne arhive i postavljenim na internet. Radost, ushićenje i epidemija ostavljenih žena zahvatila je svet, a zajedno sa njima i potreba za pristupom internetu. Danas nam se čini kao da su vremena škriputavog i preskupog dial-up interneta daleko, daleko, iza nas. Jedva da je prošlo dvadesetak godina (gospodja Lee se i dalje dobro drži), a pristup internetu je postao podrazumevan – kao hrana, čista pijaća voda, sloboda govora, i tako dalje. Danas je internet svuda oko nas, svima i uvek dostupan, najpre zahvaljujući razvoju mobilnih uređaja i 4G (i 5G?) mreži. Sada je pravo vreme za biti živ, biti preduzetnik, imati sajt. 

Samo zamislite situaciju u kojoj ste otvorili novu prodavnicu, zaposlili radnike – prodavce, šefa, agenta prodaje, tim za marketing, koji rade u tri smene i – bez dinara nadoknade! Čak ne morate da plaćate ni zakup lokala od milion kvadrata, niti troškove za struju, vodu, grejanje, internet, niti bilo kakve takse. Sjajno, zar ne? Sada više nemojte da zamišljate, ako ste promenili perspektivu, jasno vam je da sa internet prodavnicom ili prezentacionim sajtom možete samo da dobijete. Kroz web sajt, koje god strukture i namene bio, povezujemo bitne reklamne alate poput Google adWordsa, Facebook Pixela i sličnih, SEO optimizaciju i sve ono što će vam doneti značajan pomak u prodaji i poslovanju.

Kako do nas?

Ukoliko želite da saznate više o ovoj usluzi, ili da nas kontaktirate radi ponude, pohvale ili kritike – pišite nam ili pozovite. Detalji su na stranici KONTAKT. 

Pin It on Pinterest